• slide image
  De juiste opberg methode ?

  Wij geven u vrijblijvend professioneel advies in alle mogelijkheden.

 • slide image
  Diversen

  Ruimtebesparende oplossingen voor onderdelen opslag, voorraadbeheer en efficiency.

 • slide image
  Ruimtebesparende Magazijnsystemen

  Ruimtebesparende oplossingen voor uw magazijn.

 • slide image
  Ruimtebesparende Archiefsystemen

  Slimme en efficiënte m2 benutting.

 • slide image
  Scheidingswanden en gaaspanelen

  Magazijnwanden, afscheidingspanelen en machinehekwerken in elke maat.

Museum en depot inrichting

GROTE SYSTEEMKASTEN OP MAAT

Robuust, praktisch en flexibel. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van Hagisto,s MG-systeem. Dit legbordstelling-systeem is gemaakt voor het zware werk en kan op vele manieren worden toegepast. Het is geschikt voor veel verschillende museale en industriële opslagsituaties.

Optimalisatie van uw M2

Vanwege de toepassing van slimme lades en verrijdbare oplossingen hoeft u geen vierkante meters onbenut te laten. Standaard zijn de MG legbordstellingen al in verschillende breedtes en dieptes verkrijgbaar. Hierdoor kunt u het vloeroppervlak van de beschikbare ruimte bijna altijd optimaal benutten. Maar vergeet ook de hoogte van de opslagruimte niet. Het MG-systeem is ook geschikt vooretagebouw. De MG-stellingen zijn stapelbaar tot een hoogte van wel 15 meter!

Altijd een passende oplossing na bezoek

De inrichting van een opslagruimte is vrijwel altijd maatwerk .Samen met u zoeken we naar de beste opslagoplossing voor uw specifieke situatie. Opslagsystemen worden bij Hagisto altijd op bestelling geproduceerd – het is dan ook mogelijk om maatwerkoplossingen speciaal voor u te produceren. Omdat deze manier van werken standaard is bij Hagisto, zijn onze maatwerkproducten aantrekkelijk geprijsd. Bovendien weet u zeker dat u de optimale oplossing voor uw opslag krijgt.

Wat u nodig heeft…..

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle overige benodigdheden voor uw musea of magazijn, zoals ladekasten, entresols, vloeren, schuifrekken en balustrades. Daarnaast verzorgen wij ook de benodigde elektrische installaties, zoals verlichting, aandrijving van verrijdbare kasten.

Wij tekenen graag een optimale indeling voor u.

Advies en informatie van Hagisto®

Hagisto heeft tientallen jaren ervaring met de inrichting van van opslagsystemen en de levering van middelgrote magazijnen. De kennis die we hierbij hebben opgedaan zetten we in om onze klanten de best mogelijke opslagsystemen te bieden.

Wilt u meer weten over de industriële opslagsystemen van Hagisto? Neem dan contact  op met Hagisto systemen en maak een afspraak voor een informatief gesprek.

Get in touch

Hagisto

Kerkweg 18

3465 JJ Driebruggen

+31 6 371 99 542
info@hagisto.nl
Wat zeggen Klanten